Volleybollmatch mellan Hylte/Halmstad och Lund.
Hylte/Halmstads herrar vann mot Falkenberg med 3-0 i set. (Bilden är från en tidigare match) Foto: Estrid Wagersten/Sveriges Radio.

Seger även för Hylte/Halmstads herrar

1:10 min

Kort efter att damerna gjort det, kunde även Hylte/Halmstads herrar vinna i elitserien. Och precis som i damernas match blev det vinst i tre raka set.

Hylte/Halmstad tar ett steg upp i elitserietabellen och ligger nu på en andra plats efter derbyvinsten mot Falkenberg. Vinsten kom efter 3-0 i set (25-16, 25-20, 27-25)

Hylte/Halmstads Philip Pettersson tyckte att de två första seten kunde vinnas ganska komfortabelt, men att Falkenberg lyfte sig rejält i det tredje.

– Alltid roligt att vinna mot Falkenberg med den rivalitet som finns mellan klubbarna, konstaterade Philip Pettersson som såg fram emot att fira segern med sambon som tidigare fanns med i Hylte/Halmstads lag som vann matchen mot Engelholm.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".