Fylla och bråk i Halland

Det har varit stökigt i Halland under fredagskvällen och inatt med mycket fylla och bråk. Fyra personer är gripna och 14 personer togs för fylleri.
Bland annat greps en man för grov kvinnofridskränkning i Halmstad, sedan han varit hemma hos sin före detta sambo och bråkat, trots att han har besöksförbud. I Varberg greps en person, också det en man, misstänkt för olaga hot, misshandel och narkotikabrott. Den gripne ska ha hotat föräldrarna till sin 16-åriga flickvän med ett järnrör och sprutat tårgas på dem. Detta efter att föräldrarna kommit hem till honom för att ta med sig sin dotter, eftersom dom misstänkte att det förekom missbruk hemma hos den gripne. Polisen har också funnit narkotika i den gripnes bostad. Inga gripanden har gjorts i Kungsbacka, däremot omhändertogs en man som stog naken i en korvkö. Han är nu också anmäld av polisen för förargelseväckande betende.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".