Konflikt bryter ny mark!

Nu ska Konflikt bli ännu bättre. Det finns en massa spännande saker man kan göra med vår journalistik i er, våra lyssnares datorer och mobiltelefoner, som det inte finns möjlighet att göra i de vanliga FM-sändningarna. Så vi har tagit oss an att pröva lite nya grejer som ska göra Konflikt-lyssnandet ännu bättre. Lyssnadet är nyckelordet här, för vi fokuserar på ljudet.

Dels startar vi något vi kallar Konflikt Podd Plus, ett nytt poddflöde där vi fortlöpande kommer att publicera material (alltså inte bara en gång i veckan, som i vårt huvudpoddflöde). Det är ett fördjupande poddflöde, där man kommer få höra extramaterial (som till exempel intervjuer i sin helhet) och även aktuella återpubliceringar. Klicka så kommer ni till sidan där flödets adress ligger. Instruktioner om hur poddradio fungerar hittar ni .

Den andra delen av projektet finns på Twitter. Här kommer vi att lägga ut extramaterial, citat i förväg, och annat spännande material, i form av länkar till mp3-filer. För att börja följa oss på Twitter, klicka  och skaffa sedan ett konto genom att trycka på Sign Up!-knappen. Man behöver en mejladress, men behöver ABSOLUT INTE börja twittra själv för att följa oss där.

Det är ett projekt som är i sin linda och som fall ni har frågor eller synpunkter, kontakta producenten Ivar Ekman på ivar punkt ekman (a) sr punkt se eller 08-784 2231. God lyssning!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".