Lördag 12 februari

Tisdagens möte i Egypten mellan Israels och palestiniernas ledare, Ariel Sharon och Mahmoud Abbas, har kallats historiskt - samtidigt som alla varnar för att det just kan sluta på samma sätt som det alltid gjort, med mer våld. Kommentar i Konflikt. Historiskt anses också torsdagens lokalval i Saudiarabien vara, men vad säger det egentligen om reformprocessen i landet? Intervju med bland andra den saudiske författaren Turki Al-Hamad.

Konflikt handlar också om att skapa i opposition - hur ser de intellektuella drivkrafter ut som hämtar näring ur utanförskap - och kanske till och med hat? Programledare Gunnar Bolin samtalar med författaren Bodil Malmsten om hennes kärlek till den österrikiske dramtikern Thomas Bernhard och i studion medverkar Expressens kulturchef Per Svensson.

Dessutom Randi Mossige-Norheims reportage om så kallade märkeskläder: hur arbetar till exempel klädfirman We? Det blir också en inrikesrapport från Sävja i Uppland och - förstås - tredje delen av Radioteaterns Bens Livs.