Två män misshandlades grovt i länet

Två män utsattes för grov misshandel i länet natten till torsdagen, på två olika platser. Dels blev en 22-årig man nerslagen i Markbacken i Örebro, dels blev en annan man nerslagen i Lindesberg.

Mannen som misshandlades i Markbacken i Örebro blev enligt anmälan angripen helt oprovocerat av två män. De attakerade bland annat 22-åringen med ett basebollträ och han blev lagen i huvudet. Han fick också ta emot både slag och sparkar i huvud och ansikte.
22-åringen fick hjälp av polisen att uppsöka läkare.

Den andra grova misshandeln inträffade i Lindesberg. Där blev en man nersparkad och slagen av två män i samband med ett bråk på Kristinavägen. Den mannen fick föras med ambulans till Lindesbergs lasarett. Det är oklart hur allvarligt skadad han blev.

Inte i något av fallen har polisen gripit några misstänkta, men det finns en del uppgifter att gå på säger polisens vakthavande befäl Lotta Lindblad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".