Flera anmälningar om grov misshandel

Flera fall av grov misshandel inträffade under natten till tisdagen i Örebro. I bostadsområdet Varberga anmälde en 20-årig man att han blev överfallen och nerslagen av fyra män. Först använde de ett järnrör för att skada mannen, senare ska de även ha försökt hugga mannen med en kniv i ansiktet, men den kunde 20-åringen avvärja med händerna. Han fördes till sjukhus men det är oklart hur allvarligt skadad hän blev.

I bostadsområdet Vivalla ska en kvinna ha misshandladlats av en bekant man. Kvinnan fick ta emot både sparkar och slag, anledningen uppges vara att hon inte ville gå ut och köpa ciggaretter åt mannen. Mannnen är gripen.

Ytterligare en grov misshandel inträffade på Drottninggatan i centrala Örebro. Det var en 17-årig flicka, som helt oprovocerat  ska ha blivit nerslagen och sparkad av två personer, en 19-årig man och en 15-årig flicka.
De greps av polis men släpptes efter förhör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".