Ägaren till rånade jourbutik rädd

Den kvinna som äger jourbutiken i Örebro som rånades på torsdagseftermiddagen är i dag osäker på om hon kan fortsätta driva butiken. Det var hennes mamma som knivskars vid rånet.
- Allt är svart, svart. Jag kan inte beskriva mina känslor, säger Masaya Almarouf, ägare till butiken. När Masaya fick höra om rånet, åkte hon genast till USÖ för att se hur hennes mamma mådde. - Mamma var täckt med blod. Hon är okej nu, men jag är orolig för hur hon ska må i framtiden, säger Mayasa Almarouf. Det är tredje rånet som Slottsjouren har utsatts för. Senast för bara 1,5 månad sen, då två ungdomar rusade in och stal vinstlotter och sprang i väg. -Det här är det allvarligaste rånet och jag är rädd. Det kan bli så att jag säljer affären till slut, säger Mayasa Almarouf. Polisen har fortfarande inte gripit någon för det väpnade rånet mot jourbutiken på torsdagseftermiddagen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".