KARLSKOGA

Saknad kvinna söks runt Sävsjön

Den 68-åriga kvinnan, som försvann i måndags från Karlskoga golfklubb, har fortfarande inte hittats. Trots att stora sökinsatser pågår. Hon försvann vid lunchtid i måndags. Sökandet har pågått hela natten, om än i något mindre skala, men nu under onsdagsmorgonen kommer både fler poliser och försvaret att kallas in.  

Sökandet koncentreras bland annat till området runt Sävsjön, där vittnen pratade med kvinnan redan i måndags eftermiddag. Men det fick inte polisen veta förrän i går,26 timmar efter försvinnandet, eftersom vittnena varit ute på fisketur, och inte visste att kvinnan var saknad.

Även hundar fick på tisdagen upp spår vid Sävsjön, men tappade det när det blev mörkt. Fortfarande har man också signaler från kvinnans mobiltelefon i trakten.

Kvinna är mycket vital och van att röra sig ute i naturen, så polisen har fortfarande goda förhoppningar om att hitta henne.

Kvinnan är 165 centimeter lång med ljusgrått hår. När hon försvann var hon klädd i en röd jacka med svarta och gula revärer på ärmarna. Hon hade ljusbruna byxor och beige skor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista