LÄNET

Flera trafikolyckor i samband med omkörning

Flera trafikolyckor inträffade i länet under måndagskvällen. På länsväg 207 mellan Odensbacken och Stora Mellösa körde en bil av vägen efter att ha försök göra en omkörning, men missat att det kom en mötande bil. I samband med det tappade föraren kontrollen på bilen och körde av vägen. I bilen fanns fem ynglingar, men ingen ska ha fått några fysiska skador.

Söder om Degerfors, på länsväg 243 var det även där en bil som körde av vägen i samband med en misslyckad omkörning. Föraren fick sladd på bilen körde av vägen, studsade mot en sten och kastades upp på vägen igen och där kolliderade bilen med den bil som nyss blivit omkörd.
Föraren fick föras med ambulans till Karlskoga lasarett. Enligt sjukhuset är han allvarligt skadad men mår ändå efter omständigheterna gott.
Ingen person i den andra bilen skadades fysiskt.

I Örebro kolliderade en cyklist och en bil. Cyklisten, en ung kvinna, fick föras till sjukhus, med okända skador.

På E18 vid Lanna golfbana kolliderade en personbil med en älg. Två personer fick föras till sjukhus men ska inte vara allvarligt fysiskt skadade.
Älgen fick avlivas av en jägare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista