Inbrott, bilstölder och klädkupp

En databutik i Örebro utsattes för inbrott i natt, när någon körde in en bil i lokalen. Gärningsmannen försvann sedan från platsen.

Databutiken ligger på Näbbtorgsgatan i centrala Örebro. En dator stod utanför butiken när polisen kom till platsen, och det är oklart om någonting försvunnit. Ingen är gripen för inbrottet.

I Lindesberg stals en stor mängd kläder från en sportaffär i natt, men både kläderna och tjuven hittades sedan i en stulen bil. Butiken har troligen inte hunnit göra någon inventering, så det är oklart om ytterligare kläder försvunnit, än de som hittades i bilen. Den 25-årige mannen som greps anhölls efter förhör.

Tre fabriksnya bilar stals från en bilfirma i Örebro i natt. Alla bilarna har kommit tillrätta, och en person är gripen. Ytterligare en man sågs springa från den ena bilen, men är fortfarande på fri fot.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista