Lugn midsommar

Midsommarfirande i Örebro län var relativt lugnt enligt polisens vakthavande befäl. Gårdagen var som en vanlig fredag, vad det gäller rattfylla och bråk, och polisen förklarar det med det ostadiga vädret.
Två personer har gripits misstänkta för att ha misshandlat en man vid halv fyrat i natt i Laxå, och polisen letar efter två andra män som misstänks för att ha misshandlat en man och en kvinna i Örebro vid halvtretiden i natt. Ingen av de misshandlade har livshotande skador, enligt polisen. Vid Hargebaden söder om Askersund störde en grupp med 40-talet frikampande ungdomar ordningen, när de körde runt på en parkering. En man greps för misstänt rattfylla där. I övrigt verkar midsommarfirandet ha varit relativt lugnt i Örebro län. Det berättar polisens vakthavande befäl, som säger att gårdagen var som en vanlig fredag vad det gäller rattfylla och bråk, och förklarar det med det ostadiga vädret. Ett 20-tal extra poliser fanns i tjänst under gårdagskvällen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".