Guldsmedshyttan

Butik sålde kyckling med glas

Det var ICA-butiken i Guldsmedshyttan som sålde den kycklingfilé med glas i, som vi rapporterade om i går. Rose-Marie Åkerman från Lindesberg fick glasskross i munnen när hon åt av kycklingen hemma hos en väninna. Butiken har nu plockat bort alla kycklingpaket från Kronfågel ur sina diskar, berättar ägaren Kent Söderström. 

-Det är otäckt och fruktansvärt, säger Kent Söderström men jag kan bara hänvisa våra kunder till vad vi fått från ICA. Att vi ska samla in produkterna och ersätta kunderna för vad dom köpt.
Kent Söderström berättar också att man just nu inte har några produkter från Kronfågel i butiken och att all kyckling från företaget ska skickas tillbaka till ICAs huvudlager.
-Dom kunder som kommer tillbaka med produkter från Kronfågel får ersättning för varan. Andra anspråk får Kronfågel som sålt produkten ansvara för, säger Icahandlaren Kent Söderström i Guldsmedshyttan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".