Stökig natt i Örebro

Sparkades medvetslös av okända

En man sparkades natten till söndagen medvetslös utanför Konserthuset i Örebro av tre okända män, som sedan försvann från platsen. Det här är bara en av många händelser under en stökig natt i Örebro.

Ett par minuter senare misshandlades ytterligare en man av tre okända män bara en liten bit längre bort. Ingen är gripen för de här två fallen av grov misshandel.

Ytterligare en man fick näsbenet avslaget när han skallades av en yngre man på Drottninggatan i centrala Örebro. Alla tre fallen av misshandel skedde inom loppet av bara några minuter.

Personrån i Västhaga
Dessutom blev en 17-årig pojke rånad av ett gäng på 7-10 personer på Tunnlandsgatan i bostadsområdet Västhaga i Örebro vid halvtretiden på natten, alltså ungefär samtidigt som alla misshandelsfall inne i centrala Örebro. Pojken fick sin jacka rispad med en kniv men fick inga fysiska skador.

Vid ungefär samma tid gick en person bärsärkagång på en fest i en lägenhet på Klostergatan i centrala Örebro. Tre personer misstänks för misshandel i samband med den festen.

Bilbrand i Vivalla
En bil började brinna i Vivalla i Örebro strax efter halv tre natten till söndagen. Vittnen såg tre personer försvinna från platsen.

Slutligen misstänks en 18-årig flicka för grov misshandel och skadegörelse på Apelgatan på väster i Örebro. Hon fick läggas in för tillnyktring.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".