ÖSK drar igång kampanj för att få klubben på fötter igen

Örebro Sportklubb ÖSK startar nu en aktivitet som ska leda till att miljoner rullar in till klubben. Under namnet ”ÖSK i Allsvenskan” ska medlemmar, spelare och sponsorer hjälpa till att få klubbens ekonomi på fötter.

Bland annat ska en 100 kvadratmeter stor väv sättas upp på baksidan av den nya läktaren, med reklamplats ut mot Rudbecksgatan. Och den ena stora sponsorgruppen utmanade den andra på måndagen, säger Mona Karlström i ÖSK:s styrelse som är nöjd med sponsorernas aktiviteter:
-Vi vill få in mer pengar från sponsorerna. Det ger oss pengar och dem ett ÖSK i allsvenskan och det tror jag att alla vill ha, det är ett starkt varumärke.
Upp till två miljoner kronor hoppas ÖSK få genom den här utmaningen bland sponsorerna. Men ÖSK vänder sig också till medlemmarna och till spelarna:
-Naturligtvis vill vi ha fler medlemmar. Det håller vi också på att jobba med och att vi ska kunnna erbjuda våra medlemmar olika typer av aktiviteter som drar in pengar till ÖSK, säger Mona Karlström.
-Spelarna hjälper redan till delvis med försäljning ute hos sponsorer, genom att sälja bilar, t ex. Eller om ett företag har en konferens att spelare är där och pratar eller något annat. Det är uppskattat av företag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".