Grova misshandelsfall i länet

En 22-åring misshandlades svårt av tre unga personeri centrala Örebro i natt. Det fanns vittnen till händelsen och en 21-årig man kunde gripas efteråt.

Misshandeln ägde rum halvtvå på söndagsnatten utanför Strömparterren. Ungdomarna sparkade den 22-årige mannen på kroppen och i huvudet. De misshandlade honom även med spännet på en livrem. Mannen är förd till sjukhus.

En annan 22-årig man fick också föras till sjukhus efter att ha blivit misshandlad i Sköllersta - också det vid två-tiden på natten. Här fick mannen ta emot flera slag i huvudet med ett baseballträ, och läget var kaotiskt när polisen kom till platsen. Här är en annan 22-årig man, mot vilken det visade sig finnas fler anmälningar om misshandel under kvällen, gripen.  Båda förövarna fanns inne hos polisen för tillnuktring på söndagsförmiddagen i väntan på att kunna förhöras.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista