Fotboll

Förlust för Degerfors på bortaplan

1:13 min

Matchen mellan Ängelholm och Degerfors IF i superettan slutade 3-0. Förlust borta för Degerfors med andra ord, och tränaren Patrik Werner är inte nöjd med det resultatet.

– Nej, naturligtvis är vi missnöjda med att vi förlorar med 3-0. Men jag tycker inte att matchen ser ut som en 3-0-match. Första halvlek tycker jag är jämn. Vi hade fyra, fem bra lägen som normalt sett borde resultera i mål, bland annat ett ribbskott. I andra halvlek har vi mycket boll men skapar inte den där riktiga spetsen. Ängelholm vinner rättvist även om jag tycker att 3-0 är stora siffror.

Ni hade chans att gå upp i serieledning om ni hade vunnit. Hur känns det att komma hem med något helt annat?

– Vi tittar inte så mycket på tabellen, det är så färskt. Vi försöker göra varje match så bra som möjligt och idag kom vi inte upp i den nivå som man borde göra för att vi ska rucka på ett lag som Ängelholm.

Vad är det som saknas?

– Framförallt aggressiviteten. Vi förlorade några dueller under första halvlek som blev matchavgörande. Det är små detaljer som avgör matcher, och när man hamnar i underläge med två mål så blir det jobbigt. Tredje målet kom i slutet när vi chansade.