Mårten Sandström, Malin Myhrberg och Malin Kronqvist-Håård lärare på Kvinnerstaskolan. Vinnarna av Örebro kommuns pedagogiska pris i kategorin gymnasieskola/gymnasiesärskola Foto: Josefin Pettersson / Sveriges Radio Örebro
Örebro

Skolpris till Kvinnerstalärare

"Stort engagemang"
1:41 min

Fyra lärare från Kvinnerstaskolan i Örebro kommun fick på måndagen ta emot kommunens pedagogiska pris.

De fick priset för att de har ett stort engagemang och verkligen jobbar för attt kunna stödja varje elev, stod det i motiveringen.

Priset delades ut på gymnasielärarnas dag som pågår i Örebro under måndagen.

Förutom föreläsningar som ska inspirera deras arbete delas ett pris ut av kommunen och idag delades det första priset ut.

Med motiveringen att de har ett stort engagemang och intresse av att utveckla både sig själva och utbildningen vann fyra lärare på Kvinnerstaskolan. Tomas Kindgren Mårten Sandström, Malin Myhrberg och Malin Kronrvist-Håård har jobbat främst med att man som lärare ska ta del av sina kollegors arbete för att kunna utvecklas.

– Det är jätteroligt att ha fått priset men också att det sporrar för framtiden, att man känner sig engagerad och vill fortsätta med det här arbetet, säger Malin Kronqvist-Håård som är svenska och engelskalärare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".