Den häktade 44-åringen tros ha gömt sig bakom ett alias för att komma i kontakt med unga flickor på internet. Bland annat en 13-årig flicka i Kumla som misstänks ha tagit sitt liv för drygt en vecka sedan. Foto: Anders Persson/Sveriges Radio.
Örebro

Ytterligare anmälan i Kumlafall

Polisen har tagit emot ytterligare minst en anmälan mot den 44-årige man som i fredags häktades, misstänkt för sexuellt tvång, utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt ofredande.

– I fredags kväll fick vi in ytterligare en anmälan, men jag kan inte gå in på vad den gäller, säger Richard Hiller, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Kan det finnas fler?

– Jag bekräftar att en har kommit in, men det kanske finns fler, säger Richard Hiller.

Den häktade 44-åringen tros ha gömt sig bakom ett alias för att komma i kontakt med unga flickor på internet. Bland annat en 13-årig flicka i Kumla som misstänks ha tagit sitt liv för drygt en vecka sedan, en ung flicka i Örebro och ytterligare ett fall i Västa Götalands län.

Polisen fick utöver de fallen i förra veckan in tre nya anmälningar om sexuellt ofredande mot mannen. Det totala antalet är nu alltså minst sju.

P4 Örebro/TT

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".