David Fataki och Boris Lumbana skriver gärna musik tillsammans. På fotbollsplanen är de dock rivaler. Foto: Arne Holmberg/Sveriges Radio

ÖSK-spelaren Boris Lumbana satsar på musiken

Boris René live i studion
16 min

Musiken har alltid varit viktig för ÖSK:s Boris Lumbana. Men när det är musik han sysslar med går han under artistnamnet Boris René. Nu hoppas han på en vidare karriär inom musiken, vid sidan av fotbollen.

Med Michael Jackson som förebild och med ett sound och en röst som påminner om Seal kan det inte bli annat än succé för Boris Lumbana. Kompisarna peppar och stöttar honom att njuta och ha kul. Det är det viktigaste, men fotbollen är fortfarande nummer ett för honom.

– Alla ingredienser är viktiga i en låt men rytmen är det absolut viktigaste. Allt ska sitta för att få en helhetskänsla, säger Boris.

Hans musik går att höra via nätet och det var ödmjuka killar som gästade Boulevardstudion. Vad framtiden har att erbjuda får visa sig för Boris och hans musiker David Fataki.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".