Foto:Nyhetsbyrån TT

Resurskrävande natt för polisen i länet

Under natten har flera händelser inträffat i länet. Bränder, våld mot tjänsteman och stort slagsmål - något av vad polisen stötte på under natten. Här under kan du läsa om händelserna i korthet.

I Karlskoga stängde en man igen en garageport så en polisman klämde handen, och sedan drog från platsen. Kort efter fick polisen tag i mannen, som är känd sen förut, och grep honom. Polisen rubricerar det som våld mot tjänsteman. Mannen släpptes efter förhör.

Även en kvinna i Nora är gripen för våld mot tjänsteman, efter att hon ringt polisen och sagt att hon höll på att frysa ihjäl i en bil. När polisen träffade på kvinnan visade det sig att hon var onykter och hade tagit bilen olovligt. När hon skulle visiteras så blev hon arg och slog ena polisen med knytnävar. Kvinnan är nu anhållen.

Och på Max Eurostop urartade en diskussion om mat inatt och det resulterade i ett stort slagsmål inne på hamburgerrestaurangen, fem personer ska ha börjat slåss med tre andra och stolar ska ha flygit i luften. Två personer fick föras till USÖ för skador. Polisen grep tre unga killar som ska förhöras under dagen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista