Marcus Ericsson Caterham.Foto: Peter Nygaard / TT
Kumla

Fest för Marcus Ericsson inställd

"Jag är inte helt hundra på varför"
2:14 min

Den fest som var tänkt att hållas för F1-föraren Marcus Ericsson på Kumla torg i morgon har av oklar anledning ställts in på stallet Caterhams begäran.

– Jag är inte helt hundra på varför det blev inställt, jag har bara fått ett mejl om att vi måste ändra datumet, säger Annelie Nilsson, projektledare på Kumla promotion.

Fick ni någon motivering från stallet Caterham?

– Nej, ingen motivering direkt, det kan jag inte säga, nej.

Hur reagerar du på det?

– Det är klart att man blir besviken. Man har ju lagt ut mycket arbete och tid på det här och jag vet att många såg framemot det, så det känns jättetråkigt, säger Annelie Nilsson, som inte har haft någon annan kontakt med stallet än per mejl.

Det är inte troligt att beslutet omprövas, tror Annelie Nilsson. En presskonferens är planerad till måndag.

Har ni haft någon kontakt med Marcus Ericsson?

– Han tyckte också att det var lite tråkigt givetvis. Han hade ju twittrat om det också, att han såg framemot det. Men det är ju så här, det är ju skillnad mot GP2, det var ju enklare förut att fånga upp Marcus på olika saker, nu har han ju ögon på sig på ett helt annat vis, säger Annelie Nilsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".