Finalist 4 - Nadine Randle.
Svensktoppen nästa 2014

Nadine Randle pratar nostalgi i Brunnsparken

7:20 min

Den fjärde Svensktoppen nästa-finalisten, Nadine Randle, möter upp Boulevards reporter där allting började för 15 år sedan: Gå gamla Talangen-scenen i Brunnsparken.

– När jag var 15 vann jag solistklassen i Talangen, och det var då jag kände att jag ville hålla på med musik, säger Nadine Randle.

På den tiden hade hon planer på att bli världsartist. Men det blev bakslag och musiken hamnade vid sidan av under några år då Nadine Randle jobbade som flygvärdinna.

– Att vara topp 5 i Svensktoppen nästa är en revansch för mig, säger Nadine Randle.

Låten "Weaker the harder I try" passar därför bra.

– Jag tycker peronligen att det är en lite rolig schlagerlåt, men den har också ett budskap om att man inte ska ge upp.

Nadine Randle medverkade i Körslaget år 2012 och tävlade då i Gladys Del Pilars lag. Idag har hon en annan syn på sitt musicerande än när hon var ung.

– Nu när jag är 30 år och en underbara liten pojke känner jag att det spelar inte så stor roll vad jag vill med min musik. Jag vill bara få sjunga och må bra och visa honom att mamma är lycklig när hon sjunger, säger Nadine Randle.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista