Nadine Randle. Foto: Johan Maxe.
O, Helga Natt

Finalist nr 3 Nadine Randle satsar för fullt igen

10 min

Det var när kompisen George Shaid vann för ett par år sedan som Nadine Randle bestämde sig för att göra ett nytt försök att vinna. 
– Jag blev jättesugen när jag såg honom.

Nadine Randle har sökt till O, Helga Natt förut, men hon fick annat att tänka på när sonen Oliver kom till världen för drygt två år sedan. Men när kompisen George Shaid stod där på O, Helga Natt-scenen då vaknade intresset igen.

– Jag kände, åh vad roligt för honom och ville känna likadant, att uppträda för vänner och familj, i Örebro där jag kommer ifrån och också få dela scen med andra artister.

Själva tävlingsmomentet är inga problem för Nadine:

– Jag tycker det är lite kul, det är ju en del av O, Helga Natt. Det är jättetråkigt självklart om man inte går vidare för att folk inte har röstat på en, men då får man bara ge sig an och ge sig på det igen nästa år. 

Nadine Randle är finalist nr 3 i P4 Örebros lokalartist till O, Helga Natt. Alla fyra finalister kommer att presenteras den här veckan.

På fredag morgon, när alla fyra finalister är presenterade kan du rösta på din favorit. Håll utkik här på webben så får du veta hur omröstningen kommer att gå till.

De fyra finalistlåtarna kommer att finnas här på webben från och med torsdag. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista