Henrik Björklund är tillbaka i BIK Karlskoga. Han gav Karlskoga ledningen med 3-1 i början av andra perioden på Hovet. Arkivbild:Valdemar Andersson/SR Örebro.
Henrik Björklund BIK Karlskoga Arkivbild:Valdemar Andersson/SR Örebro.

BIK Karlskoga vände och vann hemmamötet mot Oskarhamn

Henrik Björklund BIK Karlskoga
2:36 min

BIK Karlskoga vann mot Oskarhamn i Hockeyallsvenskan med 4-2 efter att laget legat under med 1-2 fram till slutminuten av andra perioden. 

Efter den första perioden som BIK Karlskoga ledde rättvist med 1-0 kom laget ut i den andra och var blev fullständigt bortkollrade av ett piggt Oskarshamn som ganska snart gjorde två mål och gick upp i ledningen. En ledning man hade fullt rättvist tills det bara återstod 45 sekunder av period två. Då kvitterade Jesper Olofsson efter ett lysande förarbeta av Linus Fröberg. I den tredje visade sig hemmalaget BIK Karlskoga starkare och kunde avgöra i slutet me d först en straff av Henrik Björklund och sedan med bara sekunder kvar av matchen mål i öppen kasse av Carl Berglund. BIKs första mål gjordes av Makus Nilsson. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".