P4 Örebros Lokalartist Malin Stoetzer. Foto: Madde Klippel/Sveriges Radio.
1 av 2
P4 Örebros Lokalartist Malin Stoetzer. Foto: Madde Klippel/Sveriges Radio.
O, Helga Natt-scenen. Foto: Madde Klippel/Sveriges Radio
2 av 2
O, Helga Natt-scenen. Foto: Madde Klippel/Sveriges Radio
O, Helga Natt 2014

Carola och Jöback lockade tusentals örebroare till O, Helga Natt 2014

Trots en regnig andra advent samlades tusentals människor på Stortorget i Örebro för att sjunga med i julallsångerna vid ett fjortonde O, Helga Natt. Förutom P4 Örebros lokalartist Malin Stoetzer, fanns även Carola, Peter Jöback, Sean Banan, Åsa Fång och Gry Forssell på plats.

– Det var så otroligt hägtigt, vilket tryck och vilken stämning det var med publiken på plats, säger Malin Stoetzer med ett stort leende på läpparna efter att ha kommit av scenen. Jag är jättenöjd med mitt framförande av Deck the Halls/Silent Night.

Malin blev framröstad som den trettonde lokalartisten i ordningen av P4 Örebros lyssnare med hela 48 procent. Föregående år har P4 Örebros lokalartist bland annat varit Sophia Andersson och George Shaid.

Programledare för showen var Gry Forssell och på scenen tillsammans med henne fanns Carola, Peter Jöback, Sean Banan, Åsa Fång och så klart Malin Stoetzer.

O, Helga Natt 2014 kan du höra mer om i måndagens nyhetssändningar, P4 Morgon samt Boulevard.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".