porträtt på Christer Lundberg
1 av 2
foto: Mikael Grönberg/Sveriges Radio
Gänget i Kvällspasset
2 av 2
Gänget i Kvällspasset. Foto: Mikael Grönberg, Aleksander Djordjevic/Sveriges radio

Dags för Kvällspasset i P4

0:49 min

I kväll kommer det inte att låta som vanligt i radion. Då drar nämligen Kvällspasset igång här i P4 med Christer Lundberg från Christer i P3.


– Jag har ju jobbat på P3 i femton år så att nu kliva över till P4 känns lite laddat men framförallt känns det väldigt roligt och som en extrem ära. Det är Sveriges största kanal och det är folkets kanal vilket jag tycker känns fint. säger Christer Lundberg.

Har du fått höra många skämt om att du har blivit vuxen nu?

– Ja, jag har jag fått höra "det är bara gubbar som jobbar där" och "vad kul för dig att få göra lite pensionärsradio" men jag tror det där bara är fördomar. Vi håller på att undersöka lite och det kommer att avspeglas i programmet, vad är det för tid och vad är det för kanal. 

Kvällspasset i P4 direktsänds kl. 17.35–18.38 på vardagar med Christer Lundberg och Morgan Larsson som Sidekick på måndagar, tisdagar och onsdagar. På torsdagar och fredagar sänds Kvällspasset i P4 från Malmö med Måns Nilsson och Nadia Jebril som programledare.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista