bordsfotbollsspel
BK Forwards Rickard Nilsson och ÖSKs Alexander Axén i ett förmöte av Svenska Cupen. Foto: Carina Galanou-Ipsonius/Sveriges Radio.

Storseger för BK Forward mot ÖSK

3:26 min

I morse var de i studion för en match inför helgens derby i Svenska Cupen. ÖSKs tränare Alexander Axén och BK Forwards Rickard Nilsson.

Fotbollsspelet från mitten av sjuttiotalet hade dammats av och stod redo i studion. En match som slutade 5-1 till BK Forward och som ger Alexander Axén funderingar om vilken trupp han ska matcha på söndag.

– Målvakten som bör vara av landslagsklass var den enda spelare som riktigt höll måttet, säger ÖSKs tränare Alexander Axén, trots förlust med tennissiffror.

Rickard Nilssons BK Forward som i det här sammanhanget får ses som en underdog var nöjd med sitt lags insats och kommer med största sannolikhet ställa samma trupp på benen i möte mot ÖSK på Behrn Arena.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista