Passagerare evakueras från flygplatsen i Bryssel. Till höger syns röken som stiger från Maalbeek tunnebanestation i Bryssel.
Passagerare evakueras från flygplatsen i Bryssel. Till höger syns röken som stiger från Maalbeek tunnebanestation i Bryssel. Foto: AFP / Belga / Jonas Roosens, AFP PHOTO / Belga / Seppe Knapen

Brysselborna uppmanas att hålla sig inomhus

3:44 min

Brysselborna uppmanas att hålla sig inne i väntan på vidare instruktioner, berättar David Paulsson som bor i Bryssel.


David Paulsson jobbar på Central Sweden, en intresseorganisation som företräder bland annat Region Örebro län i Bryssel.

– Det är väldigt hemskt det som har hänt och det reflekteras väl också i hur man känner sig och hur stan verkar må i dag.

Han säger att det är svårt att koncentrera sig på jobbet en dag som idag. Och det är svårt att få en egen bild av vad som händer, han följer noga via bland annat svenska medier utvecklingen. 

– Det vi har mötts av nu är uppmaningar om att stanna där man är om man är på kontoret eller hemma, eller söka sig nånstans där man kan invänta vidare uppmaningar.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista