Astrit Ajdarevic i Ösk-tröjan. Foto: Björn Lindgren/TT
Astrit Ajdarevic ser ut att bli borta ett bra tag från matchspel. Foto: Björn Lindgren/TT

Skadebeskedet: Kan bli borta en månad

Astrit Ajdarevic: Nu måste jag rehaba ordentligt
0:26 min

ÖSK:s anfallare Astrit Ajdarevic skadade baksida lår i matchen mot Falkenberg. Skadan håller anfallaren borta från spel i 2-4 veckor.

Efter drygt 20 minuters allsvenskt spel mot Falkenbergs FF tvingades Astrit Ajdarevic lämna planen skadad. Skadan i baksida lår kommer nu hålla anfallaren borta från spel i 2-4 veckor, berättar Astrit Ajdarevic.

– Det är inte så konstigt egentligen. Jag har rest mycket och spela många matcher. Kroppen sa ifrån, min muskel var trött.

Det handlar om en sträckning i baksidan av låret som gör att anfallaren tvingas till rehabilitering. Örebro SK spelar sin nästa match mot Hammarby borta på söndag.

– Om mina baklår är mirakellår så kanske. Om inte, så finns det andra matcher efter det. Jag tänker inte stressa det. Jag måste se till att bli hel och inte få något bakslag, säger Astrit Ajdarevic.
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".