Kif Örebro deppar
Kif Örebro deppar Foto: Björn Lindgren/TT

Tung förlust för KIF Örebro

Martin Skogman "Behöver vinna tre matcher till"
2:53 min

"vi behöver vinna tre matcher" säger tränaren Martin Skogman

Men frågan är om KIF verkligen har den förmågan för det är inte första gången denna säsong som man tappar en ledning till förlust.

Idag var spelet krampaktigt och idéer saknades för att ändra matchbilden och KIF:s ledningsmål av Hanna Terry kom från ingenstans i den 34:e minuten och det stod sig in i halvtid.

Det var om möjligt ännu mer krampaktigt i den andra perioden och det syntes att det var en sexpoängsmatch och när kvitteringen kom i minut 60 anande man vart det skulle ta vägen.

KIF:s mittback Frida Svensson missbedömer en studsande boll vid eget straffområde och faller. I desperationen rycker hon tag i det närmsta hon får tag på och det var ju inte bra att det är en motståndares fot och det blir straff som Anna Welin sätter säkert för Limhamn/Bunkeflo och att KIF ska hålla sig kvar i Allsvenskan ser i det närmaste omöjligt ut med fyra matcher kvar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".