Anna Lindqvist Lindesberg Volley
Anna Lindqvist Lindesberg Volley Foto: Bo Magnusson Sveriges Radio Örebro

Lindesberg Volley föll knappt men klart mot Hylte/Halmstad

1:43 min

Det blev klara 0-3 i setförlust för Lindesberg mot Hylte/Halmstad i Volleybollens Elitserie men efter täta och ovissa set.

Gästande Hylte/Halmstad besegrade Lindesberg Volley med 3-0 i set men efter en riktigt tät och oviss match där Lindesberg varit nära att vinna alla seten men som spikern Tina Lindqvist konstaterar

"Vi har haft för vana att sluta pressa serven i slutet av seten"

Något som straffade sig för hemmalaget . Lindesberg ledde i början av set 1 tappade ddenna men kom igen och pressade Hylte/Halmstad igenom hela setet som slutade 24-26. I det andra såg det länge ut som att Hylte/Halmstad skulle vinna enkelt men hemmalaget kom ikapp och två setbollar som de inte kunde förvalta utan de förlorade även set 2  då med knappa 25-27. Två knappa setförluster följdes av ett frenetiskt postivit Lindebserg som ett tag var i 5 poängsledning men blev passiva och släppte tillbaka Hylte/Halmstad i matchen och gästerna kunde gå ikapp och ifrån till en set seger med 25-20 och totalt 3-0 i set men ändå ett lyft för Lindesberg och som Tina Lindqvist säger - Vi är nöjda med vårt spel idag trots allt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista