P4 Nästa 2018

Här kan du se de lokala finalisterna i P4 Nästa 2018

1:42 min

Här kan du lyssna på de fem bidragen i P4 Örebros deltävling i P4 Nästa. Artisterna spelar live på Stortorget i Örebro den 7 juni klockan 16. Fri entré!

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

  1. Les Gordons – The Ones We Love (röstningskod: låt1)
  2. Amanda Ekberg – When Elephants Cry (röstningskod: låt2)
  3. Electric Timothy – Old Ruffian (röstningskod: låt3)
  4. Miss 4tune – Live Free Die Well (röstningskod: låt4)
  5. Pura Vida – Efterfest (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4öre [mellanslag] röstningskoden för din favorit till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Här kan du höra och läsa mer om P4 Nästa Örebro

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista