Polisen ska undersöka platsen nära där Lena Wesström hittades efter att nya uppgifter kommit fram  i utredningen.
Christina Hallin, presstalesperson för polisen i region Bergslagen om att polisen ska undersöka platsen nära där Lena Wesström hittades efter att nya uppgifter kommit fram i utredningen. Foto: Carina Galanou Ipsonius/Sveriges Radio
Mordet i Hjärsta

Polisen: Nya uppgifter kring Hjärstamordet

1:34 min

Under torsdagen ska polisen i Örebro undersöka ett område i anslutning till platsen där kvinnan som mördades i Hjärsta hittades.

Anledningen till att man ska undersöka platsen som ska ha koppling till mordet på Lena Wesström beror på nya uppgifter som kommit fram i utredningen.

Polisen är förtegen om vilka nya uppgifter det är som har uppkommit. 

– Jag kan inte kommentera något med anledning av förundersökningssekretessen, säger Christina Hallin, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.

Det var i maj tidigare i år som en 45-årig kvinna rapporterades försvunnen och sedan hittades mördad i Hjärsta i Örebro. En person är misstänkt för mordet, men han är inte frihetsberövad.

Hör när polisen var på plats och sökte i ljudklippet ovan!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista