Här är en del av gänget som var med på friandet av slutet av "Från A till Örebro".
1 av 8
Här är en del av gänget som var med på friandet av slutet av "Från A till Örebro". Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Manon Lamartine från Chile, Rama Aljaed från Syrien och Vincent Johnsson från Xanxere bor alla i Örebro län. Här med Morgonprogramledaren Alfred Wreeby.
2 av 8
Manon Lamartine från Chile, Rama Aljaed från Syrien och Vincent Johnsson från Xanxere bor alla i Örebro län. Här med Morgonprogramledaren Alfred Wreeby. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Magnus Harmander från Nybro och Siv Östman från Järvkvissle.
3 av 8
Magnus Harmander från Nybro och Siv Östman från Järvkvissle. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Gänget från A till Örebro samlades i radiohuset för frukostfest i Morgonprogrammet i P4 Örebro.
4 av 8
Gänget från A till Örebro samlades i radiohuset för frukostfest i Morgonprogrammet i P4 Örebro. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Fabien Manirebanimpuhwe från kigali och Tomasz Kubisztal från Polen.
5 av 8
Fabien Manirebanimpuhwe från kigali och Tomasz Kubisztal från Polen. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio
Hanna Hansson från Överkalix, Robin Major från Wales och Andemeskel Gebreamlak från Eritrea.
6 av 8
Hanna Hansson från Överkalix, Robin Major från Wales och Andemeskel Gebreamlak från Eritrea. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Héctor DelaCruz från Velladolid och Daniel Klingberg från Quito.
7 av 8
Héctor DelaCruz från Velladolid och Daniel Klingberg från Quito. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio.
Här är en del av gänget som var med på friandet av slutet av "Från A till Örebro".
8 av 8
Här är en del av gänget som var med på friandet av slutet av "Från A till Örebro". Här utan bokstäver. Foto: Victor Blomdahl/Sveriges Radio
Från A till Örebro

Se "Från A till Örebro"-festen i bilder

0:31 min

Morgonprogrammet bjöd in till fest när serien Från A till Örebro gick i mål vid bokstaven Ö, där människor från alla världens hörn fick samlas.

Vägen har gått från Arvika, en avstickare till Island, söderut till Togo via Brasilien till Göteborg och tillbaka till Örebro. Ändå har reporter Anna Björndahl inte behövt lämna Örebro län för att nå alla dessa platser.

För i serien "Från A till Örebro" har vi träffat människor från alla världens hörn genom hela alfabetet. Vi började i Arvika och har nu kommit till vägens ände med bokstaven Ö. Och för att fira detta samlades alla tidigare deltagare i Radiohuset i Örebro för en specialsändning i Morgonprogrammet.

Här är bilder från fredagsfesten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".