VOLLEYBOLL

En riktig nagelbitare när Örebro Volley vann andra SM kvartsfinalen mot Lindesberg

1:35 min

Örebro vann även den andra SM kvartsfinalen mot Lindesberg . Matchen slutade 3-2 set och Örebro leder nu med 2-0 i matcher.

I den andra SM-kvartsfinalen mellan lokalkonkurrenterna Örebro och Lindesberg vann gästande Örebro men med minsta möjliga marginal. Efter ett första set som Örebro avslutat starkt så fick man en rivstart i set 2 och ledde ett tag med 6-0 men Lindesberg reste sig och vände och vann det med 25-21 och det tredje följde exakt samma mönster.

Och när Lindesberg ledde i det fjärde med 13-9 och spelade starkt , då talade det mesta för att Lindesberg för första gången sedan februari 2017 skulle kunna vinna mot Örebro. Men Örebro slingrade sig ur greppet ännu en gång och vann det fjärde och sedan vann man klart det femte  och avgörande setet och segern innebär nu att Örebro bara behöver vinna en match till för att vara klara för semifinal, medan det i så fall väntar återkval för Lindesberg att nå semifinal.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista