Erik Karlsson

Saknad 17-åring fortfarande försvunnen

17-årige Erik Karlsson från Karlskoga som är försvunnen sedan i fredags kväll har fortfarande inte återfunnits. Men polisen har kunnat spåra den mobiltelefon som tillhör Erik Karlsson.  Mobiltelefonen har spårats till Täby utanför Stockholm, den var påslagen vid fyratiden på måndagseftermiddagen.

Polisen avvaktar just nu en genomgång av den dator som Erik använt för att se om man kan få några ledtrådar, tills dess finns det inget att göra, det säger Teppo Mullfors vid Karlskogapolisen. Polisen säger också att ärendet är mycket knepigt. 
Det finns ingenting som tyder på att pojken frivilligt skulle hålla sig undan.
Tidigare uteslöt polisen att det skulle ligga något brottsligt bakom försvinnandet, men i nuläget utesluter polisen ingenting säger Bror Håkansson.
Erik Karlsson är 165 cm lång, svart hår (preparerat med gelé), smal kroppsbyggnad. Han har mörkbruna ögon och ett sydamerikanskt utseende.
Erik Karlsson var klädd i svart halvlång rock, ljusblå jeans, vita och gröna träningsskor.
Upplysningar om honom kan lämnas till polisen på telefon 019-15 60 00.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".