Flera fall av slagsmål i lördags kväll

Det har varit flera fall av bråk och misshandel i länet.
På torget i Hällefors fick polisen larm om att upp mot 40 personer slogs med tillhyggen vid två-tiden under lördagnatten.

I Karlskoga misshandlades en 28-årig man svårt och vakter på restaurang Wictoria blev också påhoppade.

På torget i Hällefors fick polisen larm om att upp mot 40 personer slogs med tillhyggen vid två-tiden i natt. Men när polispatrullerna anlände hade bråket lugnat ner sig. Två berusade män omhändertogs och ett 20-tal avvisades från torget i Hällefors.

På restaurang Wictoria i Karlskoga greps två män efter slagsmål vid två olika tillfällen under kvällen. Vid ett av tillfällena blev en 28-årig man så svårt misshandlad att han fick föras medvetslös till Karlskoga lasarett, med ansiktsfrakturer. En misstänkt man, en 25-åring, är anhållen misstänkt för grov misshandel.

I det andra slagsmålet på Wictoria var det enligt polisen en berusad 24-åring som hotat och misshandlat en entrévärd. Han sägs också ha hotat en ordningsvakt och skadades lindrigt när han greps.

Och i Vretstorp slogs och sparkades en 45-årig man av tre okända gärningsmän. Två av dem greps vid Folkets Park i Vretstorp och har anhållits.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".