Basket: Dubbla förluster för Dolphins

Det var upplagt för basketfest i Mässhallen på söndagen då både Dolphins damer och herrar spelade hemmamatch. Men festen slutade med två förluster.

Först ut var damerna som efter fem inledande vinster i årets seriespel förlorade mot Solna Vikings med 67-84.

- Det är sista perioden som vi lägger av att spela försvar helt enkelt. Det är då det rinner iväg, det är en jämn match hela matchen igenom. Jag tycker att det känns som att vi kan vinna hela tiden, förutom i sista perioden då de rycker ifrån och vi slutar spela försvar, sa Malin Belfrage i Dolphins efter matchen.

Direkt efter damerna var det herrarnas tur att inta Mässhallen i en mycket dramatisk match som besökarna Akropol till slut vann med 81-80.

- Det är verkligen inte kul. Vi vet ju hur det är att vinna matcher med en poäng, men nu får vi känna på hur det är att förlora med, suckade Stefan Grundberg i Dolphins.

Trots dagens dubbla förluster ligger både damerna och herrarna bra till i sina respektive tabeller. Herrarna är på fjärde och damerna på andra plats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista