Ny förlust för Team Valla

Team Valla åkte på ännu en förlust i volleybollens Elitserie på söndagen. Den här gången var det Falkenberg som var för starka. Team Valla förlorade bortamatchen med 3-2 i set.

Söndagens match var inget undantag mot hur Team Valla har sett ut den här säsongen. Emellanåt visar laget upp ett briljant spel, medan man i nästa stund spelar under sin normala nivå.

- Vi har väl genomgående hela den här säsongen haft problem med vårt svajiga spel, det är svårt att säga exakt att det är en sak som inte stämmer, men det är många saker som inte faller på plats, sa en besviken Jakob Persson i Team Valla efter matchen.

Den här dagen var det början som inte fungerade för Team Valla. Falkenberg tog de två första seten innan linköpingslaget slog tillbaka och vann de två följande seten. I det femte och avgörande setet rann dock matchen ifrån Team Valla ännu en gång. Falkenberg vann till slut med 15-12.

Team Valla har tagit en seger på säsongens inledande nio matcher och ligger nästsist i tabellen.

Även Team Vallas damer, som spelar i division ett västra, förlorade på söndagen. Bortamatchen mot Falköping B slutade med förlust 3-2.