Volleyboll: Ny förlust för Team Valla

Det går fortsatt tungt för Team Valla. Trots en stark insats mot topplaget Habo, så blev det återigen förlust för linköpingslaget. Söndagens förlustsiffror skrevs till 3-2.

Söndagens match såg ut som så ofta förr under hösten för Team Valla. Emellanåt spelar laget riktigt bra, men i nästa sekund försvinner det fina spelet.

- Vi hamnar i våra svackor, som vi haft problem med hela säsongen. Samtidigt som Habo gör att vi hamnar i de svackorna, de är ju ett bra lag också, sa lagkapten Klas Gustafsson efter matchen.

Team Valla har endast två vinster efter elva spelade omgångar. Ändå var söndagens match ett visst framsteg ansåg Klas Gustafsson.

- Vårt spel har skärpt upp sig om vi ser till för några matcher sedan, så det är ju helt okej på så sätt. Men vi har ju haft väldiga problem med fem-setarna i år, när vi kommer till ett avgörande, konstaterade Gustafsson.

Team Valla ligger just nu nästsist i tabellen, med fyra poäng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".