Polisen har säkrat vissa spår

Uppdaterad version 16:11

Polisen säger sig nu ha säkrat vissa spår efter de misstänkta bankrånarna i Kisa. Polisen vill inte säga vilken typ av spår det rör sig om men vid den plats där man hittade den misstänkta flyktbilen har man också hittat bilspår från en annan bil.

Något som tyder på att rånarna bytt bil där eller att de haft medhjälpare som väntat på dem. Bilen hittades en dryg mil söder om Kisa och under eftermiddagen avslutades den tekniska undersökningen av platsen och bilen transporterades bort.

Polisen arbetar nu med att ringa in var de misstänkta rånarna kan befinna sig. 30 till 40 poliser deltar i jakten och man spärrar av de vägar som finns i området men det är ett svårt arbete eftersom det finns många små vägar.

Polisens tekniska undersökning inne i banklokalen avslutades under eftermiddagen. Kommunens socialtjänst har inrättat ett kristeam.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".