Ny vädjan från polisen om vittnen i mordutredningen

Polisen i Norrköping upprepar nu sin vädjan till allmänheten när det gäller iakttagelser av den 32-åriga kvinna som blev mördad i tisdags i förra veckan någon gång mellan halv nio på morgonen och tre på eftermiddagen.

- Vi vore jättetacksamma om någon hörde av sig, säger Thommy Håkansson som leder polisens utredning.

Enligt polisens uppgifter lämnade kvinnan sina föräldrars lägenhet på Källvindsgatan i Norrköping vid kvart över åtta på morddagen tillsammans med sina nioåriga tvillingdöttrar. Hon ska sedan ha följt döttrarna en liten bit på vägen till skolan, men där tar spåren slut.

- Med tanke på tidpunkten borde någon ha sett henne under tisdagsförmiddagen. Det är jättekonstigt att ingen hört av sig, säger Thommy Håkansson.

Offentliggjorde bilder
I hopp om att få kontakt med nya vittnen valde polisen redan i  måndags att offentliggöra två privata bilder på den mördade trebarnsmamman. En där hon har håret utsläppt och en där håret är uppsatt. Bilderna har publicerats både i tidningar, tv och på olika webbsidor, men trots det har ingen hört av sig:

- Med tanke på tidpunkten borde någon ha sett henne under tisdagsförmiddagen. Det är jättekonstigt att ingen hört av sig, säger Thommy Håkansson.

Bytte kläder
När kvinnan lämnade sina föräldrar var hon enligt polisen klädd i jeans och en blå eller grön topp. När kroppen senare  hittades i ett skogsparti utanför Norsholm hade hon shorts på sig.

- Någon gång under dagen måste hon ha bytt kläder, säger Håkansson.

Polisen är intresserad av alla iakttagelser som kan ha gjorts av kvinnan under tisdagen både i Norrköping och runt Norsholm där kroppen hittades.

Läs mer:

Louise Martinsson
louise.martinsson@sr.se