Sylvia chanslösa mot Landskrona

Sylvia tappade mark i tabellen och ligger nu under nedflyttningsstrecket efter förlust mot Landskrona med 4-0 på bortaplan.

-Det är klart att det svider. Det kanske är det något mål för mycket. Vi gör lite individuella misstag framför allt vid 0-2-målet, säger tränaren Mats Olsson.

- Jag tycker vi är hyfsat med i matchen. Det är 0-2 i halvlek och första tio i andra är skapliga men de dödar matchen med sitt tredje mål. Vi har en bit kvar till Landskrona idag. De är en klass bättre än oss idag.

När lagen möttes i Norrköping slutade matchen 0-0 och Sylvia pressade ex-allsvenskarna mot slutet. Men i Landskrona var skåningarna bättre i allt. Nu ligger Sylvia på nedflyttningsplats för första gången på länge men Mats Olsson tar det med ro.

- Vi har haft målsättningen hela året att ha två lag bakom oss. Det är ingen nyhet för oss att vi kommer att fajtas där nere.

Christer Olesen
christer.olesen@sr.se
Petter Ahnoff
petter.ahnoff@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista