NORRKÖPING

Publikfest på Parken

Det vankas publikfest när IFK Norrköping ikväll tar emot AIK hemma på Idrottsparken.

IFK ligger sist i allsvenskan och är fortfarande utan seger. Men ikväll vill man vända på trenden.

- Det är klart att matchen är viktigt, det kommer ett ganska så långt uppehåll snart och jag har intalat mig själv att fyra poäng på dom har återstående matcherna skulle vara guldvärt för oss. Sex poäng vore ännu bättre. Matchen mot AIK är otroligt viktig, en ”trea” ikväll skulle innebära att vi åker ner till Ljungskile med ett gott självförtroende, säger Norrköpings lagkapten Mikael Blomberg.  

- Det är klart att det inte är bra att vi inte har vunnit någon match, det förstår väl alla att vi är missnöjda med det här. Nu kan vi bara påverka framtiden. Nu gäller det att ta nya tag. Det känns ändå positivt, vi har inte släppt in mål på de senaste två matcherna. Nu gäller det bara att få den där 1-0, 2-0 segern så trepoängarna rullar in, då ser allt mycket bättre ut, säger IFK Norrköpings tränare Sören Cratz. 

Trots att IFK ligger sist i allsvenskan, och fortfarande inte har vunnit någon match, så är det enligt Mikael Blomberg en bra stäm

Trots att man ligger sist i allsvenskan och fortfarande inte har vunnit någon match så är det, enligt Mikael Blomberg, en bra stämning i truppen.

- Som läget ser ut nu så är det väldigt bra stämning i truppen, vi tror på oss själv och vi tror på det här laget, säger Mikael Blomberg.

Anton Frank
anton.frank@sr.se