Fylla och misshandel i länet

Det har varit en orolig natt i länet med mycket fylla och bråk. Bland annat studentfirandet i Norrköping gjorde att polisen hade fullt upp under natten, med mycket fylla och bråk.

Arresterna runt om i länet har varit ansträngda och enligt vakthavande befäl hos polisen har man tidvis inte kunnat alla omhänderta berusade människor.

I Motala misshandlades en 21-årig man svårt vid kanalbanken vid halvtiotiden på tordagskvällen. Mannen blev slagen och sparkad och fördes med ansiktsskador till univeristetssjukhuset i Linköping. Ingen är ännu gripen för misshandeln.

Även i Norrköping har det inträffat en grov misshandel. Det var vid halv ettiden som en 20-årig man blev slagen med en flaska i huvudet inne på nattklubben Palace. Mannen blödde från huvudet och fördes till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. En 19-årig man kunde gripas av polisen och han sitter nu anhållen för misshandeln.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista