En brandman omkom och tre skadades i branden

En brandman omkom och tre skadaes i natt vid den häftiga branden på nattklubben Camel Club på Drottninggatan i centrala Norrköping.
Det brinner fortfarande i lokalen, men det pågår också eftersläckningsarbete på platsen. Vilka skador fastigheten har fått kan ännu inte sägas. Avspärrningarna runt platsen kommer att kvarstå under dagen. De boende och de som arbetar i kvarteret är kallade till ett möte på Västgötegatan klockan 10.00 för att få information om vad som gäller framöver. Även Norrköpings kommun har kallat till presskonferens. Nattklubben var stängd när branden bröt ut vid ett tiden i natt och inga människor befann sig inne i lokalen. Den flera våningar höga byggnaden blev helt övertänd och polisen fick evakuerat ett 20-25 tal närboende Rökutvecklingen var kraftig och räddningstjänsten uppmanade personer i Norrköpings innerstad att hålla dörrar och fönster stängda. Det finns misstankar om att branden är anlagd, även i går försökte någon tända eld på restaurangen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".