Svensk hoppmiss i Aachen

Malin Baryard och Butterfly Flip gjorde den bästa insatsen i det svenska laget i Super League-tävlingen i Aachen på fredagen med fyra fel efter ett tramp i vattnet, men det hjälpte inte.
Sverige slutade på nionde och sista plats efter första rundan och gick inte vidare till andra omgången. Royne Zetterman, med Richmond Park, hade två nedslag , Maria Gretzer/Cinderella tre och Helena Persson/Classic H ådrog sig 21 fel. Alla tre ådrog sig även tidsfel. - Det var ganska snålt mätt, kommenterade förbundskaptenen Sylve Söderstrand, som kunde konstatera att omkring en tredjedel av startfältet hade tidsfel. Aachen är känt för sina svåra och krävande banor. - Långt ifrån bra, tyckte Malin Baryard om lagets insats och för sitt egen miss på vattnet tar hon helt på sig skulden. - "Flippan" försökte verkligen, men vi hade ett sådant missförstånd innan att hon hade inte en chans. I övrigt så hoppade hon jättebra. TT
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".