Daniel Henriksson tillbaka i LHC-målet
Linköping

Inför LHC-Timrå: Noronen petas från målet

Med en storförlust i baken så är det ett revanschsuget LHC som i eftermiddag tar sig an Timrå hemma i Linköping. I dagens match får Daniel Henriksson vakta LHC-buren.

Följ matchen via SR:s webbradio.

6-1 till Brynäs under torsdagskvällen grinade LHC-spelarna i ansiktet under hela fredagen. Det blev ett 45 minuter långt ispass hemma i Cloetta center.

- Vi är absolut inte nöjda med matchen på något sätt. Alla grabbar är redan nu revanschsugna till lördagens match, säger LHC-tränaren Magnus Hävelid i en kommentar.

Det blev minst sagt en mardrömsdebut för Mika Noronen. I eftermiddagens match placeras Daniel Henriksson mellan stolparna igen. I eftermiddagens match petas målvakten Mika Noronen till förmån för Daniel Henriksson.

Patrik Zackrisson och Jaroslav Hlinka (som skadades i matchen mot Brynäs) räknar med att vara tillbaka i spel igen.

Däremot saknas Daniel Fernholm på grund av skada och Andreas Jämtin som stängts av under utredningen kring tumultet i spelargången efter matchen i Gävle.

- Timrå är inne i en positiv period och har både fått tillbaka skadade spelare och fått in ett par nya, etablerade killar som höjt dem ytterligare. De slåss om en slutspelsplats och har ett riktigt bra lag att göra det med. Hemma har vi också haft det tufft mot Timrå då de spelat bra mot oss, säger Hävelid om motståndarna.

Daniel Klaar
daniel.klaar@sr.se

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".