1 av 2
Lars Stjernkvist
2 av 2
Norrköping

Stjernkvist misshandlad i supporterbråk

Socialdemokraternas kommunalråd i Norrköping, Lars Stjernkvist, hamnade mitt i ett supporterbråk i centrala Göteborg under påskhelgen. Stjernkvist fick ta emot ett slag över vänsterarmen.

Det blev stökigt efter matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården på lördagseftermiddagen. Det socialdemokratiska kommunalrådet i Norrköping, Lars Stjernkvist, hamnade mitt i bråket.

Han berättar om händelsen i sin blogg på Norrköpings Tidningars nätsida: ”Jag och hustrun befann oss på centralstationen i Göteborg, och hamnade snabbt och olustigt mitt emellan två gäng”.

Sammanlagt grep polisen i Göteborg fyra personer varav två misstänks för misshandel, en för våld mot tjänsteman och en för skadegörelse. Stjernkvist fick ta emot en smäll över vänsterarmen i bråket.

”För övrigt noterade jag att IFK-arna tillhörde de argaste. Förklara det den som kan. Deras lag hade vunnit med 6-0. Tur för min vänsterarm att det inte blev tvärtom”, skriver Lars Stjernkvist i sin blogg.

Daniel Klaar
daniel.klaar@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".