Norrena om varför han valde LHC

Fredrik Norrena, målvakt från svenska mästarna Frölunda, har skrivit ett treårskontrakt med Linköpings Hockey Club. Affären blev klar för ett par dagar sedan. Sedan dess har Norrena legat lågt. Nu väljer han att bryta tystnaden i en intervju med Sveriges Radio Östergötland och berätta varför han valde LHC.
Fredrik Norrena är 29 år gammal, har spelat en säsong i Frölunda där han delade målvaktsjobbet med Henrik Lundqvist. Han spelade dessförinnan fyra säsonger i TPS Åbo, där han vunnit det finska mästerskapet och även spelat VM för Finland, senast 2002. Nu har han skrivit på ett treårskontrakt med Linköping. Efter affären blev klar har det stormat häftigt om vilka målvakter som ska vakta LHC-kassen kommande säsong. I dagsläget finns tre: Norrena, Mikael Sandberg och Daniel Sperrle. I intervjun med SR Östergötlands Daniel Klaar ger Fredrik Norrena sin syn på saken.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".